indigo kurs

Tilleggskurs I Geleteknikken – Firkant Form

Indigo internasjonale sertifikat

Tilleggskurset er ment for personer som har fullført kurset i å forlenge negler i oval og mandelformede og som ønsker å utvide sine kunnskaper med en annen salong form.

Etter at du har registrert deg for opplæringen, vil du motta et sett med opplæringsmateriell utviklet av Indigo Instruktører, der du finner informasjon om hvordan du utfører trinnvise stiliseringer som vil hjelpe deg med kunnskapen din som du har fått tidligere.

Under opplæringen lærer du en effektiv metode for å tilpasse sjablong/formen på naturlige negler, øvelsene som er utviklet av Indigo- instruktøren, lærer du hvordan du påfører gelen riktig på negler, både utjevnende og de med tykk konsistens, du vil lære å hvordan man påfører farge på dem. Du vil også lære riktig fil teknikk og bruk av elektrisk fil. Kurset avslutter med Internasjonal Indigo Sertifikat I Gel Square Additional Course.

hva vil du lære

Kursinnhold

tilleggsinformasjon

Kommentarer

På kurset vil du motta læremateriell som vil hjelpe deg med i læreprosessen.

Kurset avsluttes med teoretisk eksamen, og etter bestått eksamen får du utlevert sertifikat fra Indigo Gel Square Manicure Course på engelsk.

Melde deg på

Pris

maks. 4 personer

Gruppe

3500 kr

Bli med på dette kurset
1 person

Individuelt

4900 kr

Bli med på dette kurset