indigo kurs

Kombinert Manikyr

Indigo internasjonale sertifikat

Kurset passer for personer som har sertifikat i hybridmanikyr.

Kurs i kombinert manikyr er det mest avanserte kurset innen hybridmanikyr som Indigo har i sitt tilbud. Kurset passer for personer som har gjennomført grunnkurs i manikyr og som har erfaring med bruk av elektrisk neglefil. På̊ dette en dags kurset får du vite hvordan du velger riktig bits som passer kundens hudtype og negleplate. Du får også̊ all nødvendig informasjon som du trenger for å kunne utføre neglebånd fjerning. Du kommer også̊ til å lære om fjerning av overflødig hud med neglesaks og med neglebåndstang, samt hvordan man jobber med elektrisk neglefil på̊ neglefolden. Indigo- instruktøren skal vise deg hvordan du skal påføre hybrid neglelakk under neglebånd og hvordan du kan bygge opp den naturlige neglen med Indigo- basen og påføre toppen i tråd med ‘linjen med lys’.

hva vil du lære

Kursinnhold

tilleggsinformasjon

Kommentarer

På kurset vil du motta læremateriell som vil hjelpe deg med i læreprosessen.

Kurset avsluttes med teoretisk eksamen, og etter bestått eksamen får du utlevert sertifikat fra Indigo Combined Manicure Course på engelsk.

Ved å delta på kurset vil du motta læremateriell i kombinert manikyr kurset og neglesykdommer, minimum en uke før kurset, etter depositum er betalt. 

Melde deg på

Pris

maks. 4 personer

Gruppe

3500 kr

Bli med på dette kurset
1 person

Individuelt

4900 kr

Bli med på dette kurset